Jessica & Fredrik

Visionärer & Alkemister

2017 landade vi två och katten Zorro här på gården Brodalen, Skörsbo Gård. Vi drömde om att bo på en plats nära naturen, att odla vår egna grönsaker och kunna gå ut och känna gräset direkt under fötterna. En plats lugn nog för att kunna lyssna in. Vi hade hittat hem.


Familjen har växt och nu bor det också två små killar och ett gäng hönor på gården. Vi hoppas få välkomna får, ankor och alpackor längre fram.


Vi båda älskar träning och vår bakgrund är coacher och personliga tränare. 

Gården är vårat drömhem men också en plats för andra att hitta hem till sig. Vi drömmer om att skapa en mer kärleksfull värld. Ett arbete som börjar inom var och en av oss. Så vi fortsätter skapa en vacker plats där kroppen och själen mår sitt bästa. Med träning, rawfoodfika, ceremonier, meditation, yoga och healing vill vi ge dig möjlighet att bli än mer dig och njuta mest möjligt av livet.

Hitta hem


Vare sig du behöver hjälp med att stärka kroppen  med träning, lära dig lyssna på dess signaler, lugna nervsystemet med healing eller yoga, landa djupare i dig själv med ceremonier eller soul session, fylla på med nyttigt fika som stärker kroppen, har en längtan efter gemenskap i träning eller cirkel så finns vi här.

Varmt välkommen att kontakta oss. 💗